maandag 11 april 2011

De april wandeling: Vijlen zondag 10 april

Een zonovergoten ochtend en al om 7 uur wakker. Een hele mooie zonsopgang dus maar uit bed gebleven en vanuit het huisje met Tineke en een lekker bakkie koffie van een mooie zonsopgang genoten.




Lia zou uitslapen, maar die was om ongeveer 9 uur wakker. Buiten een broodje in de zon en de plannen besproken van vandaag.

Eigenlijk hoefde dat niet want unaniem was er al besloten de eerste de beste dag in Vijlen naar “de Smidse”te gaan daar hebben ze nl de lekkerste vlaai van Limburg en je kunt er heerlijk buiten zitten met uitkijk op een weiland waar je alle wandelaars met een hongerige blik richting   “de Smidse” ziet lopen.

Maar voor dat we daar waren eerst met de auto naar Mechelen , daar de auto geparkeerd en op pad. Nou het eerste uur werd er steeds geroepen “wat is het hier mooi”, “hier doen we het voor”, ooooh dit is echt Limburg etc een hele mooie wandeling (van internet gehaald) en de zon scheen geweldig.



marentakken genoeg voor Panoramix

wat zegt Helga van Luer van deze lucht?
Het was opvallend druk met wandelaars, via de bossen, Cotessen, de geul , holle en bolle wegen zagen we na twee uur in de verte de langverwachte “Smidse”liggen. Ook al voelde we onze rug,voeten knie het laatste stuk werd rennend afgelegd. We bofte er kwam een tafeltje vrij en al spoedig zaten we aan onze rijstevlaai met schuimsnippers zalig!!!!!!!!








Maar voor dat we daar waren eerst met de auto naar Mechelen , daar de auto geparkeerd en op pad. Nou het eerste uur werd er steeds geroepen “wat is het hier mooi”, “hier doen we het voor”, ooooh dit is echt Limburg etc een hele mooie wandeling (van internet gehaald) en de zon scheen geweldig. Het was opvallend druk met wandelaars, via de bossen, Cotessen, de geul , holle en bolle wegen zagen we na twee uur in de verte de langverwachte “smidse”liggen. Ook al voelde we onze rug,voeten knie het laatste stuk werd rennend afgelegd. We bofte er kwam een tafeltje vrij en al spoedig zaten we aan onze rijstevlaai met schuimsnippers zalig!!!!!!!!

Ook het laatste stuk van de wandeling was genieten met volop zon.

Weer terug naar Mechelen en daar met de auto naar het huisje. Heerlijk in het zonnetje met een boekje en een wijntje.

1 opmerking: