donderdag 14 april 2011

De april wandeling: Vijlen donderdag 14 april


Bewolkt weer maar volgens de computer een 10 bij www.wandelweer.nl. Nou dat wilde we wel eens meemaken. We hadden een wandeling uitgezocht die begon in Epen, en nou is het toch heeeel toevallig dat je bij de “Smidse” zo goed je auto kwijt kunt. Tja en dan zit er toch niets anders op dan weer zo,n heerlijke rijstevlaai te bestellen toch?

Nou ga ik te snel want het is wel de bedoeling eerst te gaan wandelen.







In Epen eerst de wandeling net buiten het dorp opgepikt. En weer heel veel mooie uitzichten gezien. Dit keer via Belgiƫ en dus uitzicht op de Belgische Ardennen en het Geuldal. Via het bos de weilanden en Sippenaeken kwamen we bij het bankje waar we van de week zo graag op hadden willen zitten, maar die was toen bezet.





Nu was hij leeg dus heerlijk aan de Geul ons brood opgegeten. Weer verder en langs de geul heerlijk gewandeld, tot de “smidse”weer in het zicht kwam. Er was nog een tafeltje vrij dus nog een keer heerlijk genoten van een overheerlijke rijstevlaai.

Met de auto weer terug naar Vijlen. Het wandelweer heeft inderdaad een 10 verdient volgens Lia volgens Helma en Tineke een 9 die hadden wel graag wat zon gezien.

Morgen weer naar huis, we hebben er niet echt zin in het is hier ook zo mooi. Een ding weten we zekker we komen terug.

1 opmerking:

  1. Wat een heerlijke tijd hebben jullie en toch nog wel lekker weer gehad. De smidse ken ik ook heel goed en je kan er ook zalig eten en heerlijk slapen. Hier zijn wij al 2 keer op schilderuitje geweest en de omgeving is fantastisch niet alleen om te wandelen maar zeker ook om te schilderen.

    BeantwoordenVerwijderen