maandag 11 april 2011

De april wandeling: Vijlen maandag 11 april

Vanmorgen scheen het zonnetje weer door de ramen dus Helma en Tineke zaten om 8 uur weer met een kopje koffie op het terras voor het huisje. Lia ging weer uitslapen maar die was om half negen ook beneden vol ongeduld om weer te gaan lopen.


Voor vandaag staat het “Hijgend Hert”op het lijstje dus na het ontbijt en een bakkie de schoenen aan en op pad. Dit keer vanaf het huisje meteen de velden in. En weer zijn de uitzichten geweldig , de paden erg mooi zeer afwisselend. Via lemiers, de buitenkant van Vaals de veldwegen, boswegen, zandwegen kwamen we na twee uur bij het “Hijgend Hert “ aan.





Een boshut hoog op de berg waar je heerlijk buiten kan zitten. Dat hebben we dus ook gedaan. Heerlijk geluncht met een groot ijsje of hemelse modder toe. Het ijs van Tineke was rijkelijk overgoten met advocaat, dus de terugweg verliep voor Tineke zeer soepel. Ze werd er wat overmoedig van en zou ons de verkorte weg door Vijlen wijzen. Nou we hebben de hele nieuwbouw gezien, maar eerlijk is eerlijk we kwamen weer bij het huisje uit.

Weer heerlijk de stoelen in de zon gezet en genoten van het mooie zonnige uitzicht Lia heeft nog even genoten van het uitzicht van boven oftewel ze dook even lekker haar bed in.

Omdat we al zo lekker geluncht hadden weer de soep van ma ontdooit en lekker een rustig avondje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten