maandag 27 juni 2011

Pflach, maandag 27 juni, Tannheimer Tal



Een stralend zonnetje vandaag en berichten dat het warm zou worden!
Dus we zaten 9:15 al in de auto richting Haldensee, volgens de beschrijving een gemakkelijke route, dwz, niet al te veel klimmen!
Een mooie rit er naar toe met hier en daar een slalom om de koeien heen.
Auto neergezet op een parkeerplaats en hup, de pas er in!
We hebben de tocht een aantal jaar geleden ook gedaan, maar er is wel het een en ander veranderd. Wat niet veranderd zijn de mooie vergezichten!


je komt van alles tegen!
Heerlijk op een bankje in de schaduw gezeten en weer verder via de overkant van het dal. Het was erg warm en er waren daar nauwelijks bankjes in de schaduw, dus we hebben in een mooi klein, nieuw, houten kapelletje ons brood opgegeten.

Adelhorst lokte al de hele dag dus we gingen het smalle pad via het bos in en na 20 minuten stevig klimmen lag daar Adelhorst en jawel, weer die heerlijke Buttermilch. Wat een uitzicht!!
Adlerhorst vanuit het dal



Hier weer heerlijk bijgekomen en hup weer verder.

Weer een stukje stijgen, dat viel tegen, maar al snel het bos in en lekker naar beneden. Het was zeer warm en het laatste stukje was wat onduidelijk, we hebben het koeiepad genomen, blibberig. modderig en smal, maar kunnen er koeien lopen, dan kunnen wij het ook, al hoopten we wel dat we geen koeien zouden tegenkomen hier!


Midden in het weiland kwamen we uit en we hebben de auto weer opgezocht, nog even wat boodschappen gedaan en naar het huisje gereden en weer lekker de tuin in!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten